Galvaniz Sac

02-03-2021 14:54
Galvaniz Sac

Galvaniz Sac 

Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk sistemleri olarak kendi ürün bantlarımızda ürettiğimiz 1. Sınıf kalitedeki galvaniz sacın birçok avantajı bulunuyor. Bildiğimiz üzere, demir ve demir ürünlerine en çok zarar veren unsurlar nem ve ıslak zemindir. Neme maruz kalan demir ve demir ürünlerinin ömrü kısalıyor, birkaç sene içerisinde özellik ve direncini kaybediyor. Böylelikle demir özelliğini yitiriyor ve hem ürüne hem de kişiye zarar verebiliyor. Bu sebeple saca giydirilen galvaniz sayesinde yani galvaniz sac malzemenin özelliği ile ürünlerin direnci artıyor ve sac ürünün işlevini tam olarak yerine getirebiliyor.

Galvaniz Sac Özellikleri

Galvaniz sac, özellikleri sayesinde ürünlerin ömrünü uzatıyor. Galvaniz sacların kullanıldıkları yerler yüksek risk bulunan, nem gibi olumsuz etkilere maruz kalan ortamlardır. Bütün bu olumsuzluklara dayanabilecek ve kötü şartlar karşısında direnebilecek tek malzeme galvaniz sactır.
Galvaniz sac; tüm dış kaplamalarda, sutaşıma setlerde, yer altı döşemelerde ve nem karşısında saklanması ve korunması gereken hemen hemen tüm bölgelerde kullanılabilen, avantajlı bir üründür.
Ancak avantajları arasında sayabileceklerimiz bunlar ile sınırlı değildir. Çünkü bu malzemeler aynı zamanda son derece ekonomik fiyat aralığına sahiptir. Sağladığı katkı ve işlev düşünüldüğünde galvaniz sac fiyatlarının ne denli ekonomik olduğu anlaşılacaktır. Bu malzemeler bir kez monte edildiğinde en az 50 yıl gibi uzun bir süre kullanılabilir.
 
Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk olarak, profesyonel dilme sac hattımız ile galvaniz sacları dilediğiniz tonajda, kalınlıkta ve ölçülerde (0.55mm -2mm) üretebiliyoruz. 

Galvaniz Sac Kullanım Alanları

Galvaniz sac, uygun form verilerek yapı sektörüne çatı kaplama, binaların iç ve dış yan yüzeylerinde sandviç panel olarak kullanılmaktadır. Bunun yanında uzun ömürlü olması nedeniyle beyaz eşya imalatında kullanılmaktadır. Ayrıca bu sac türü, otomotiv sektöründe de iç ve dış yüzey parça üretiminde de kullanılabiliyor.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.