Fotoselli Kapı

05-03-2021 15:12
Fotoselli Kapı

 

Fotoselli Kapı

Fotoselli kapı; genellikle cam veya estetik açıdan güzel görünen paslanmaz çelik krom çerçeveli kumlu cam vb… sonsuz tasarımlar şeklinde kolay geçiş, hijyen ve enerji tasarrufu için üretilmiş olup geçiş alanına girer girmez sizi algılar ve kendiliğinden açılan bir sistemdir. Kapıyı açmak için fiziksel bir güce ihtiyaç duymazsınız bu kolaylık süpermarketlerden havalimanlarına kadar, otellerden hastanelere kadar yaygınca kullanılmaktadır.

 

Otomatik Fotoselli Kapılar

Radarlarının bir cisim hareketi mikrodalga veya kızılötesi frekanslarla algıladığında açılması ve ayarlanabilir kısa süre içinde kapanması özelliğiyle, insan giriş-çıkış sirkülasyonu yoğun olan işletmelerde özellikle tercih edilen mekanizmalardır. Aygıt, objeyi algılar-algılamaz, programlamaya göre, gerekli düşük voltajlı elektrik sinyali Kontrol Paneline gönderir.

İç ortamla dış ortamı hem hava akımı açısından, hem toz ve rüzgar girişini engellemek açısından kontrollü bir şekil de böler. Bu kullanım mantığı işletmelerde ısı tasarrufu da sağlamaktadır. Her türlü genişlik ve yükseklikte, her projeye ve detaya uygulanabilir niteliklere sahiptir.

Otomatik Kapının En Yaygın 5 Fonksiyonu

1. Normal mod: Aç-kapa,

2.Gece modu: Sürekli kapalı,

3.Sürekli açık modu,

4.Kış modu: Kanatlar yarı yarıya açılır,

5.Sadece giriş modu: Tek yönlü açılır yönetir 

Otomatik yana kayar fotoselli kapılara, kullanım amacına yönelik olarak program seçim anahtarı, batarya, elektronik kilit, anahtarlı şalter, kartlı ve şifreli geçiş sistemi, uzaktan kumanda, değişik cam alternatifleri gibi çeşitli seçenekler ilave edilebilir. Otomatik yana kayar fotoselli kapılar her türlü mağazalar, bankalar, bürolar, oteller, süper marketler, restoranlar, üniversiteler, idari merkezler, iş merkezleri gibi birçok alanda uygulama imkanı bulur.

Fotoselli kapının en önemli unsuru motorudur. Motor ile yürütme grubu birbirine bağımlı çalışır ve doğru orantılı performans içindedir. Hız ayarı, ağırlık ayarı ve bir çok başka özellikler, motor ve yürütme grubunun performansına göre belirlenir.

Kayar kapı mekanizmaları IS09001 ve CE kalite belgelerine sahiptir. Konum anahtarı ile fotoselli kapılarda, dışarıdan giriş iptali, tam açılma ve yarım açılma pozisyonlarına ayarlayabilirsiniz. Enerji kesintilerinde yaklaşık bir çok kez açılıp kapanmayı sağlayan batarya sistemi vardır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.