Galvaniz Çelik Kepenk Sistemleri

09-02-2021 14:20
Galvaniz Çelik Kepenk Sistemleri

Galvaniz Çelik Sarmal Kepenkler

Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk teknolojileri güvencesiyle satışa sunulan galvaniz kepenkler, estetik yapısıyla dikkat çekmektedir. Günümüzde otomatik kepenk sistemleri standart eski kepenklere göre daha sık tercih edilmektedir. Bunun nedeni, hem daha estetik bir yapıya sahip olması hem de çok daha güvenilir olmasıdır. Eski ve yeni kepenk sistemleri arasında çok büyük farklılıklar bulunmaktadır. Kendi ürün bantlarımızda üretilen galvaniz çelik otomatik kepenk güvenliğin ve estetiğin ön planda olduğu mekanlarda çok daha fazla tercih edilmektedir.

Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk kalitesiyle üretilen galvaniz profillerin, arasında kullanılan kauçuk fitiller sayesinde aşınma önlenir, ayrıca ses ve kısmi ısı izolasyonu sağlanır. Yazın çok aşırı sıcaktan koruyan galvaniz kepenk, kış aylarında da %25′ e kadar ısı yalıtımı sağlamaktadır. Alüminyum kepenk sistemlerine göre daha maliyetli olan galvaniz otomatik kepenk sistemleri; yağmur, çamur, kar ve güneş gibi dış etkenlerden oluşan olumsuz hava koşullarının iç mekana etkisini önemli ölçüde azaltır. Özellikle hırsızlıklara karşı son derece koruma sağlayan galvaniz kepenk sistemleri, yanıcı ve patlayıcı maddelere karşı da oldukça dayanıklıdır.

 

Galvaniz Çelik Sarmal SET 120 Kepenk

Set120 çelik kepenkler palet genişliğinin 120mm olmasından kaynaklıdır. Set120 malzemeli kepenkler genellikle büyük boyutlu kepenklerde tercih edilmektedir.
0.8mm, 1mm ve 1.2mm sac kalınlıklarında üretilebilmektedir.

Galvaniz Çelik SET80 Kepenk

Set80 çelik kepenkler palet genişliğinin 80mm olmasından kaynaklıdır. Set80 malzemeli kepenkler en ekonomik kepenk sistemleri arasında yerini almıştır.

Set80 çelik kepenkler; sağlam, estetik ve şık yapıya sahiptir. Sıklıkla, orta boyutlu kepenklerde kullanılsa da, büyük kepenklerde de çok sık tercih edilmektedir.
0.6mm, 0.7mm, 0.8mm ve 1mm sac kalınlığında üretilebilmektedir.

Galvaniz Çelik SET70 Kepenk 

Set70 çelik kepenkler palet genişliğinin 70mm olmasından kaynaklıdır. Set70 malzemeli kepenkler sağlam, estetik ve şıktır. Sıklıkla orta boy kepenklerde kullanılır.
0.7mm, 0.8mm ve 1mm sac kalınlığında üretilebilmektedir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.