Alüminyum Kepenk Sistemleri

02-03-2021 12:43
Alüminyum Kepenk Sistemleri

Alüminyum Kepenk Sistemleri

Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk Sistemleri kalitesiyle üretilen alüminyum kepenkler, güvenliğin ön planda tutulduğu elektronik eşya, kuyumcu, banka, vs. iş yerlerinde kötü zihniyetli kişileri caydırmak ve güvenliği üst düzeyde tutmak için tercih edilen ve önerilen sistemlerdir. Kendi ürün bantlarımızda üretilen alüminyum kepenkler, çağdaş tasarımı sayesinde güvenliğin yanı sıra estetiği de ön planda tutmaktadır.
Otomatik kepenk sistemleri bir çok renk seçeneği ile uygulandığı mekanlara kolaylıkla uyum sağlar ve dekoratif bir hava oluşturur.
Ayrıca mikro delikli (transparan) modeli sayesinde istenirse içerisinin tamamının veya sadece bir kısmının görünmesi sağlanarak farklı bir estetik ortam oluşturulabilir. Otomasyon sistemi diğer tüm sistemlerimizde olduğu gibi kumanda, buton, şifreli veya kartlı giriş çıkış gibi birçok sisteme uyumlu olup, elektrik kesintilerinde manuel ve UPS kullanım özelliğine sahiptir.
 

Alüminyum Kepenk Sistemleri Kullanım Alanları

Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk sistemleri kendi ürün bantlarımızda üretildiği için; alüminyum kepenk, panjur, fotoselli cam kapı profillerinde ve diğer bütün alüminyum ürünlerde standart renkler dışında, ekstrüzyon profiller için RAL kodunda, mimari tasarımınıza uygun istenilen renklerde profil renklendirebiliyoruz. Boyahanelerimizde uzman ekiplerimizle yapılan uygulamalar, son derece başarılı ve memnuniyet verici sonuçlar ortaya çıkarır.
Alüminyum kepenkler, ham maddesi alüminyum olan ve estetik görselliği ön plandaki yapılar için tasarlanmıştır. Bazı profil türlerinde yardımcı malzeme olarak poliüretan kullanılmıştır. Poliüretan dolgulu profil cinsleri, alüminyum et kalınlığı ince malzemelerdir. Bu yüzden, profil içinde bulunan poliüretan dolgu, mukavemeti artırıcı bir etken olmaktadır. Bu tip profillerden imal edilen kepenklerde ısı ve ses izolasyonu oldukça yüksektir.
 
Ayrıca mukavemet (sağlamlık-direnç) yönünden ekstrüzyon alüminyum olarak tabir edilen içi boş profillerin bir alt grubunu oluşturan çelik paletler mevcuttur. Bu profil sistemlerine alternatif olarak da aynı kalıpta galvaniz esaslı, poliüretan dolgulu profiller geliştirilmiştir. Daha sert bir zemin ihtiyacını karşılamak amaçlı üretilmiş bu profiller görünüm olarak alüminyum profillerle aynıdır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.